Cursus Reiki 1 met inwijdingen: 1 lesdag  van 10u - 17u.  ( nog 1 plaats vrij )

 

14 januari 2023

 

Wat gaan we op deze cursus doen?

We starten terug met de Reiki cursus. Wil jij leren werken met de zalige energie van reiki?

Wil jij groeien op persoonlijk en spiritueel vlak? Tijdens deze dag krijg je 4 inwijdingen van usui-reiki 1. Je leert jezelf behandelen en andere ook natuurlijk. ook krijg je tijdens de les zelf een Reiki behandeling. Na de les krijg je een certificaat.

dus je kan perfect op zelfstandige basis starten als je dat wenst  koffie, water, thee, versnaperingen, cursus en certificaat inbegrepen. Ik kijk er alvast naar uit.  De lesdag kost 150 euro. wees er snel bij want vol is vol.  0485/381241 Tot snel. 

 

 

Cursus Reiki 2: 1 lesdag van 10u - 17u 

 

Zaterdag 1 april 2023 ( geen grap )

 

         of door de week:

 

maandag 20 maart 2023

 

Wat gaan we deze cursus doen? 

dit Is het vervolg op reiki 1. er zal weer inwijding zijn, en we gaan symbolen leren om op afstand een reiki behandeling te geven.  heel makkelijk als je niet bij de persoon kan geraken. bv : door te verre afstand. je zal ook energie naar situaties kunnen sturen. wat altijd fijn is natuurlijk.  ook zal je eigen groei er weer op vooruit gaan.  deze cursus kost 250 euro. koffie, thee , water en versnaperingen zijn inbegrepen. ook de cursus en het certificaat natuurlijk.  dus wil jij groeien? Wil jij op afstand reiki-behandelingen kunnen geven? schrijf je dan nu in. plaatsen zijn beperkt . let op voor deze cursus moet je eerst reiki 1 gevolgd hebben. Ik heb er alvast weer enorm zin in  jij ook? dan zie ik je binnenkort. 0485/381241 

 

 

 

Opleiding Angels touch Evy's Healing: 5 lesdagen telkens van 10u tot 15u.

 

zaterdag 18 februari 2023

zaterdag 11 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zondag 16 april 2023

zaterdag 6 mei 2023

 

   of door de week: 

 

maandag 20 februari 2023

maandag 13 maart 2023

maandag 3 april 2023

maandag 24 april 2023

maandag 22 mei 2023

 

Wat gaan we deze opleiding doen? 

We gaan mensen leren aarden, reinigen, we gaan over de chakra's leren, we gaan ze leren reinigen en op punt zetten.

we gaan mensen leren reinigen waarmee we alle negatieve energie gaan weghalen. we gaan met edelstenen werken, die tijdens een healing 

gebruiken en blokkades weghalen met edelstenen, we leren ook de energie van de edelstenen in het lichaam te brengen. 

we gaan het innerlijk kind healen. blokkades op een andere manier los te maken, de energie normaliseren in de benen en de energie beter te laten doorstromen,

en eventuele andere plaatsen. 

Deze methode heeft Evy een hele tijd geleden doorgekregen van haar gidsen. Een hele fijne manier om mee te werken. 

We gaan het hoofd leren leegmaken, zodat gedachten die er niet meer horen te zitten worden losgelaten. 

we gaan alles wat in de maag opgeslagen wordt door hoog-gevoelige mensen eruit leren halen.

De lasten die in de rug opgeslagen worden maken we ook los. We leren energetische koorden doorsnijden.

jullie krijgen verschillende  prachtige inwijdingen van de Engelen. En als kers op de taart gaan we ook healing op gevoel doen. 

het is mooi een methode te leren en een basis te hebben maar de healing op je eigen gevoel gaat net dat extraatje voor je klantjes geven.

Net dat tikkeltje dat jou uniek gaat maken. En Na de cursus en kleine toets ontvang je een Certificaat. Dus heb jij zin om dit allemaal te leren? wil jij prachtige healings leren geven, en je klantjes blij maken en hen helpen groeien? 

Dan is dit het moment om je in te schrijven. Neem dan contact op met Angels touch Evy en schrijf je in. 0485/381241

De bijdrage van de volledige cursus is 600 euro, En is zo waardevol. Kom het ontdekken.

 

 

Opleiding Medium:  5 lesdagen telkens van 10u - 15u.

 

zaterdag 29 april 2023

zaterdag 20 mei 2023

zaterdag 10 juni 2023

zaterdag 8 juli 2023

zaterdag 12 augustus 2023

Mits overleg, kan er eventueel ook een Opleiding Medium door de week gegeven worden. neem contact op bij vragen. 0485/381241

 

Wat gaan we deze Opleiding doen?

de opleiding medium gaat weer van start...  en ik heb er weer helemaal zin in.  deze opleiding is op 5 lesdagen verdeeld over 5 maanden. zodat je optimaal kan oefenen. we gaan onszelf leren aarden , reinigen, beschermen. Jullie krijgen een inwijding van de Engelen, we leren readings geven op afstand (met foto's dus) of met een persoon voor jou. ook leren we voorwerpen lezen, en contact met overledenen te maken. we leren kaartleggen met engelenkaarten ( zelf mee te brengen), automatisch schrift, we leren voelen wat van jou Is en wat van een ander... is superbelangrijk om een correcte reading te geven.  ook leren we negatieve energie te verwijderen, en overledenen naar het licht brengen. De cursus is erg praktijkgericht, daar leer je het meeste van. dus voel jij dingen aan? voel jij meer? wil jij je verder ontwikkelen, en anderen begeleiden op hun pad? schrijf je dan gauw in, en wees verbaasd van jou kunnen.  en tot slot krijg je na de laatste les, en een kleine toets, een mooi Certificaat mee naar huis. We kijken er alvast naar uit. jij ook? je kan je nu inschrijven op het nummer 0485/381241. De bijdrage van deze cursus is 600 euro.

 

 

Jaaropleiding Medium en Healer: 10 lesdagen telkens van 10u - 15u. 

 

zaterdag 11 februari 2023

zaterdag 18 maart 2023

zaterdag 8 april 2023

zaterdag 13 mei 2023

zaterdag 3 juni 2023

zaterdag 15 juli 2023

zaterdag 19 augustus 2023

zaterdag 9 september 2023

zaterdag 28 oktober 2023

zaterdag 2 december 2023

 

    of door de week:

 

maandag 13 februari 2023

maandag 6 maart 2023

maandag 17 april 2023

maandag 15 mei 2023

maandag 19 juni 2023

maandag 10 juli 2023

maandag 14 augustus 2023

maandag 18 september 2023

maandag 23 oktober 2023

maandag 11 december 2023

 

 

Wat gaan we deze cursus doen?

Kies je voor de jaaropleiding in plaats van de opleiding Medium en Opleiding healing apart krijg je maar liefst 200 euro korting.

we gaan onszelf leren aarden , reinigen, beschermen.  we leren readings geven op afstand (met foto's dus) of met een persoon voor jou. ook leren we voorwerpen lezen, en contact met overledenen te maken. we leren kaartleggen met engelenkaarten ( zelf mee te brengen), automatisch schrift, we leren voelen wat van jou Is en wat van een ander... is superbelangrijk om een correcte reading te geven.  ook leren we negatieve energie te verwijderen, en overledenen naar het licht brengen. De cursus is erg praktijkgericht, daar leer je het meeste van. in de healing lessen, gaan we anderen leren aarden, we gaan over de chakra's leren, we gaan ze leren reinigen en op punt zetten.

we gaan mensen leren reinigen waarmee we alle negatieve energie gaan weghalen. we gaan met bepaalde edelstenen werken, die we tijdens een healing gaan 

gebruiken en blokkades weghalen met edelstenen, we leren ook de energie van de edelstenen in het lichaam te brengen. 

we gaan het innerlijk kind leren helen,  blokkades op een andere manier los te maken, de energie normaliseren in de benen zodat de energie beter kan doorstromen,

en eventuele andere plaatsen. Deze methode heeft Evy een hele tijd geleden doorgekregen van haar gidsen. Een hele fijne manier om mee te werken. 

We gaan het hoofd leren leegmaken, zodat gedachten die er niet meer horen te zitten worden losgelaten. 

we gaan alles wat in de maag opgeslagen wordt door hoog-gevoelige mensen eruit leren halen.

De lasten die in de rug opgeslagen worden maken we ook los. We leren energetische koorden doorsnijden.

jullie krijgen verschillende  prachtige inwijdingen van de Engelen. En als kers op de taart gaan we ook healing op gevoel doen. 

het is mooi een methode te leren en een basis te hebben maar de healing op je eigen gevoel gaat net dat extraatje voor je klantjes geven.

Net dat tikkeltje dat jou uniek gaat maken. En Na de cursus en kleine toets ontvang je verschillende Certificaten , van healing, van medium, en van de inwijdingen van de Engelen.  Dus heb jij zin om dit allemaal te leren? Voel jij meer? wil jij mensen begeleiden op hun pad? wil jij mooie readings geven? wil jij prachtige healings leren geven, en je klantjes blij maken en hen helpen groeien? Deze cursus kost  normaal 1200 euro. Nu 200 euro korting en kost 1000 euro.

Dan is dit het moment om je in te schrijven. Neem dan contact op met Angels touch Evy en schrijf je in. 0485/381241

 

 

Cursus Engelenkaarten : 1 lesdag van 10u - 15u 

 

zondag 5 februari 2023 ( volzet )

zaterdag 25 maart 2023

zaterdag 16 september.

 

Wat gaan we deze cursus doen?

Soms zitten mensen vast in een bepaald stuk en geraken er niet uit. bij deze cursus gaan we leren waar ze blijven vastzitten en wat ze eraan kunnen doen. We gaan de engelenkaarten ook anders leren interpreteren. ieder op zijn of haar unieke manier. We leren eigenlijk een soort coaching. we kunnen weer een stukje verder begeleiden en helpen hierdoor vele mensen op hun pad. De kaarten mag je zelf meebrengen en een dek kiezen wat bij je past. zolang het geen tarotkaarten zijn is het oke. Enkel orakel kaarten dus. deze cursus kost 125 euro. dus heb jij zin om mensen een stukje verder te helpen komen en hen te begeleiden op hun pad?  schrijf je dan nu in. 0485/381241

 

 

Praktische info: 

alle cursussen gaan door in kortessem. we zoeken een nieuwe zaal dus nog geen adres bekend.